Diensten WordPress webdesigner

Webhosting en SSL

Webhosting heeft te maken met de plaats waar uw website gepubliceerd wordt, zodat hij op het internet aan iedereen getoond kan worden.

SSL heeft te maken met websitebeveiliging en al onze website maken er gebruik van. U kunt SSL herkennen aan het groene hangslot voor het adres van de website.

Ook snelle en stabiele webhosting is erg belangrijk, omdat uw website altijd bereikbaar moet zijn en zoekmachines zoals Google de snellere websites een hogere waardering geven, waardoor deze websites beter gevonden worden.

Webhosting en SSL zijn inbegrepen bij al onze pakketten.

Domeinnaamregistratie

De domeinnaam is de unieke naam waarmee uw website op het internet gevonden kan worden. De beste domeinnamen bevatten uw bedrijfsnaam of zeggen iets over wat u te bieden heeft. Zorg ervoor dat uw domeinnaam gemakkelijk te onthouden is!

Bij al onze pakketten is een domeinnaam met de extensie .nl, be, de, eu of .com inbegrepen bij de pakketprijs. Andere extensies zijn leverbaar, maar de prijs is dan op aanvraag.

Als u al een domeinnaam heeft, dan verhuizen we die gratis voor u.

Website back-ups

Het maken van complete back-ups van een website is uitermate belangrijk, omdat er, ondanks alle beveiliging die wij inbouwen, altijd de mogelijkheid bestaat dat uw website gehackt wordt op een manier die van tevoren niet was te voorzien. Wij maken elke dag complete back-ups die wij 4 weken – apart van de website – bewaren, zodat er in geval van nood altijd een goede back-up van de website kan worden teruggezet.

Het maken van website back-ups en het herstellen van de website uit een back-up is inbegrepen bij al onze pakketten.

Website onderhoud

Wij maken uw website met het meest gebruikte, meest stabiele en meest bekende CMS ter wereld en dat is WordPress! Met dit CMS is op dit moment meer dan 30% van alle websites in de wereld gebouwd. Het is gebruikersvriendelijk en met onze uitbreidingen is er eenvoudig mee te werken.

WordPress en de gebruikte uitbreidingen worden met grote regelmaat geüpdatet en wij zorgen er daarom ook voor dat deze aanpassingen op uw website omgeving worden doorgevoerd. Wij controleren uw website elke dag!

Het website onderhoud is inbegrepen bij al onze pakketten.

Websitebeveiliging

U heeft waarschijnlijk al vele malen op het nieuws gezien of in de krant gelezen dat belangrijke website inhoud van bedrijven door hackers is gestolen. Dat is niet fijn voor uw klanten, maar zeker ook niet voor u. U bent namelijk verantwoordelijk voor de veiligheid van de gegevens die op uw website staan. Wanneer deze veiligheid niet goed is geregeld, kan u dat zelfs een flinke boete opleveren!

Dat is de reden dat al onze website pakketten worden beveiligd tegen dit soort aanvallen.

Wij zorgen er voor dat uw website wordt beschermd tegen alle bekende en potentiële nieuwe aanvallen.