WordPress plugin Elementor ProElementor Pro is de meest gebruikte en veruit de gemakkelijkste page builder, waarmee professionele website pagina’s kunnen worden gemaakt. Wij maken uw website helemaal met Elementor Pro en eventuele extra benodigde uitbreidingen. Daardoor kunt u zonder ingewikkelde zaken te hoeven leren, de inhoud van uw website wijzigen.

Snelle Page Builder

Instant drag & drop, direct live bewerken, direct pagina laden. De snelheid van Elementor Pro wordt niet geëvenaard door een andere page builders, gratis of betaald. Dit maakt de page builder prettig om mee te werken, en maakt het ontwerpen van de pagina leuk.

Live ontwerpen

U hoeft niet te raden hoe uw website pagina er uit gaat zien, want met de Elementor Pro page builder kunt u de pagina bewerken en tegelijkertijd precies zien hoe deze eruit ziet.

Elementor werkt met een “wat u ziet is wat u krijgt” bewerking, dus het hele proces van schrijven en ontwerpen gebeurt direct op de pagina, zonder dat u steeds moet updaten om te zien of de pagina er uit ziet zoals u gedacht had.

Unieke functies

Met de unieke functies van Elementor kunt u websites maken die een bepaalde “designer touch” hebben. Tot onze page builder functies behoren onder andere: Box Shadows, Background Overlays, Hover Effects, Headline Effects, Animations, Shape Dividers, Gradient Backgrounds en nog veel meer.

Mobiele weergave

De Elementor Page Builder wordt geleverd met een exclusieve toolset, waarmee u op een geheel nieuwe en visuele manier een echte responsive website kunt maken. Van verschillende lettergroottes, vulling en marge per apparaat, tot het omgekeerd instellen van kolommen, is dit de krachtigste mobiele page builder voor het creëren van perfecte responsieve websites.

Ongedaan maken

De page builder ondersteund het ongedaan maken en opnieuw uitvoeren voor elke actie die u uitvoert. Klik op Ctrl of Cmd + Z, of blader door de volledige lijst met acties. Wilt u steeds verder teruggaan? Ga dan naar Revisies om een volledige lijst van alle eerder opgeslagen versies van de pagina te bekijken. Standaard  kunt u minimaal naar de laatste 20 revisies herstellen.

Wilt u een website of webshop laten maken of wilt u alles zelf maken? U beslist!

Als u de volledige ontwikkelomgeving wilt gebruiken om zelf uw website te maken, bekijk dan ons aanbod op de startpagina of  neem contact met ons op.