Beveiliging met iThemes Security Pro

iThemes Security ProiThemes Security Pro biedt meer dan 30 manieren om uw WordPress website te beveiligen en te beschermen. Wist u dat er gemiddeld dagelijks ongeveer 30.000 nieuwe websites worden gehackt?

Helaas kunnen ook WordPress websites, net als alle andere websites, een doelwit zijn voor ontelbaar veel aanvallen vanwege kwetsbaarheden in plugins, zwakke wachtwoorden en verouderde software.

De meeste WordPress eigenaars weten niet dat hun website kwetsbaar is, maar onze beveiligingsplugin  beschermt uw WordPress tegen alle bekende aanvallen en een groot aantal aanvallen die nog niet bekend zijn.

Helaas is 100% bescherming tot op heden nog niet mogelijk, maar als uw website onverwacht toch is gehackt dan kunnen wij het probleem snel voor u oplossen door een recente backup terug te plaatsen.

Ter geruststelling kan ik u vertellen dat alle websites en webshops (130+) die sinds 2011 door WebsiteNU zijn gemaakt en beschermd zijn met iThemes Security Pro, nooit zijn gehackt. Kies dus altijd voor de beste bescherming!