WordPress Website Statistiek

25 jul 2023

Website Statistiek Het bijhouden en identificeren van websitebezoekers is een lastige taak die vaak over het hoofd wordt gezien. Helaas kan het niet bijhouden van websitebezoek een kostbare fout zijn. Het bijhouden van websitebezoekers is essentieel voor de prestaties van uw bedrijf. Om te beginnen kan het uw inhoud strategie verbeteren. U kunt ook uw…

cropped-favicon.webp

WebsiteNu

statistiek

Website Statistiek

Het bijhouden en identificeren van websitebezoekers is een lastige taak die vaak over het hoofd wordt gezien. Helaas kan het niet bijhouden van websitebezoek een kostbare fout zijn.

Het bijhouden van websitebezoekers is essentieel voor de prestaties van uw bedrijf. Om te beginnen kan het uw inhoud strategie verbeteren. U kunt ook uw web design verbeteren en meer leads creëren!

Het is de beste methode om verborgen kansen te ontdekken. Er zijn nog andere redenen waarom uw bedrijf analytics nodig kan hebben.

Om een beter inzicht te krijgen in bronverkeer

De belangrijkste reden waarom bedrijven websitebezoeken bijhouden is om hun verkeersbronnen beter te begrijpen. U kunt dan zien uit welke plaatsen uw bezoekers vandaan komen, hoeveel pagina’s er bezocht zijn per bezoek, welke pagina’s het mees bezocht worden en via welke zoekmachines de pagina’s gevonden zijn.

Het bijhouden van website bezoekers is van cruciaal belang voor elk bedrijf dat belangrijke informatie en gegevens wil verzamelen over het functioneren van zijn website. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen profiteren van het feit dat ze weten hoe consumenten zich gedragen op hun websites en van het optimaliseren van hun websites om bezoekers om te zetten in leads.

WebsiteNu maakt voor u de Google Search Console in orde en installeert een eenvoudige statistiek plugin op uw website of webshop, waarin u de bovengenoemde gegevens kunt bekijken.

Lees meer over WordPress website updates