WordPress Beveiliging

Onderhoud pagina
Website beveiliging

WordPress Website beveiliging

Waarom is WordPress Website Beveiliging belangrijk? Waarschijnlijk hebt u er in het nieuws met enige regelmaat wel over gehoord. De websites van grote organisaties en overheden zijn een populair doelwit voor hackers. Sony, Apple, DigID en andere instanties hebben er al mee te maken gehad.

Maar ook kleine websites van ZZP en MKB worden dagelijks aangevallen. Als uw website niet wordt beveiligd, dan is de kans dat ook uw website wordt gehackt, niet denkbeeldig. Daarom voorziet WebsiteNU alle door ons geleverde websites van een uitgebreide beveiliging via ons WordPress Website Beheer. Wij beheren sinds 2012 tientallen websites en zijn er trots op om te kunnen zeggen dat van de door ons beheerde websites er nog nooit een website of webshop gehackt is.

Hieronder vindt u een aantal onderdelen waarop wij uw website beveiligen als u gebruik maakt van ons WordPress Website Beheer.

Updates van WordPress, plugins en thema’s

Om er zeker van te zijn dat een website stabiel en veilig werkt, is het belangrijk om WordPress, de thema’s en alle gebruikte plugins up-to-date te houden. Wij zorgen ervoor dat WordPress, WooCommerce, alle plugins en de thema’s worden bijgewerkt, zodra er nieuwe versies beschikbaar komen!

Firewall & Scans

Om Brute Force en DDoS aanvallen te voorkomen, maken we gebruik van een firewall die uw website beschermt. Deze firewall onderschept het meest voorkomende ‘kwaadaardige’ verkeer. Bezoekers die meerdere mislukte login aanvragen hebben gedaan, worden geblokkeerd. Daarnaast scannen we dagelijks alle programmatuur op uw website op nieuwe ontdekte beveiligingsproblemen.

Reparatie wanneer uw website wordt gehackt

Uiteraard doen we er alles aan om te voorkomen dat uw website gehackt wordt. Indien, ondanks al onze uitgebreide maatregelen, uw website toch gehackt wordt, zullen wij ervoor zorgen dat uw website snel weer wordt hersteld.

SSL en HTTPS

Bij elke website wordt SSL ingesteld, waardoor uw website hoger scoort bij Google. SSL zorgt ervoor dat alle verkeer van uw website wordt gecodeerd, waardoor het niet leesbaar is voor “kwaadaardige” personen. SSL is zelfs verplicht als u een webshop of website heeft waarop met de bezoekers privégegevens worden uitgewisseld of wanneer er elektronische betalingen worden verricht.

Website back-ups

Omdat 100% veiligheid helaas niet gegarandeerd kan worden is het maken van back-ups een belangrijk onderdeel van de website beveiliging. Wij maken daarom dagelijks minimaal één back-up van uw website, zodat we in het onwaarschijnlijke geval dat uw website toch gehackt wordt of er een ander probleem is, snel een back-up van de website kunnen terugzetten.

Dienst aanvragen

Als je het formulier hebt verzonden zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen.