WordPress Link monitor

Onderhoud pagina
Broken Links

Broken Link Monitor

Wat zijn verbroken links?

Gebroken links zijn ofwel links die u hebt opgenomen naar inhoud op een andere site of naar pagina’s binnen uw eigen website. Als de pagina link niet meer werkt, zal de bezoeker die erop klikt waarschijnlijk een foutpagina te zien krijgen waarop staat dat de pagina niet meer bestaat.

Dit kan verschillende oorzaken hebben – de inhoud is verplaatst of gearchiveerd, of de naam van de pagina is veranderd, of de website is gesloten. Helaas heeft u bij links naar externe sites geen controle over wat er met die inhoud gebeurt.

Dit soort links kunnen grote problemen voor uw bedrijfsreputatie veroorzaken, omdat klanten niet graag naar gebroken links worden gestuurd en het onwaarschijnlijk is dat ze terugkomen naar uw site als dat voorkomt. Het geeft namelijk het idee dat uw website niet goed wordt onderhouden en daardoor dat uw bedrijf niet betrouwbaar overkomt.

Monitoren van verbroken links

Het monitoren van verbroken links maakt deel uit van ons WordPress Website Beheer. Zodra WebsiteNU dit soort links vinden op uw website of webshop, nemen wij contact met u op, zodat u deze kunt oplossen.

Dienst aanvragen

Als je het formulier hebt verzonden zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen.