WordPress Security Scan

Onderhoud pagina
Antispam

WordPress Beveiliging Scan

Alle websites en webshops die gebruik maken van WebsiteNu zijn optimaal beveiligd tegen alle bekende en de meeste onbekende aanvallen van hackers.

Alle WordPress websites en webshops maken echter gebruik van WordPress zelf, een aantal plugins die de functionaliteit van WordPress uitbreiden en minstens 1 thema. Al deze uitbreidingen worden door derden ontwikkelt en worden door ons elke dag gecontroleerd op kwetsbaarheden, zodat wij, zodra er een kwetsbaarheid gevonden wordt deze met voorrang updaten naar een aangepaste versie waar de kwetsbaarheid in verholpen is.

Als er geen oplossing door de ontwikkelaar wordt geleverd dan moet de uitbreiding dus vervangen worden door een soortgelijke uitbreiding om de kwetsbaarheid op te kunnen lossen. Als de website of webshop gebruik maakt uitbreidingen van hoge kwaliteit en goede ontwikkelaars zal dit waarschijnlijk nooit voorkomen, maar vooral met oude en onbekende uitbreidingen zal dit kunnen voorkomen. Wij nemen direct contact met u op om het gevonden probleem te bespreken en u een oplossing aan te bieden. Hier kunnen helaas wel extra kosten, die wij u van tevoren zullen vertellen, aan verbonden zijn.

Dienst aanvragen

Als je het formulier hebt verzonden zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen.