WordPress Uptime Monitor

Onderhoud pagina
uptime-512x512

Uptime Monitor

Uptime meet de tijd dat een computer of een dienst online en beschikbaar is. Hoewel dit slechts een technische term is die snel kan worden afgewimpeld, speelt de uptime van uw website een belangrijke rol in het welzijn van uw bedrijf. Om te begrijpen hoe uptime bijdraagt aan een gezond bedrijf, moeten we ook bespreken wat er gebeurt in het tegenovergestelde geval, downtime.

Vertrouwen en loyaliteit van de klant

Het leveren van een solide en ononderbroken service bevordert sterkere klantrelaties. Niets verslechtert het imago van uw bedrijf sneller dan dat de website van uw bedrijf onbereikbaar is voor uw klanten. Zelfs als uw bedrijf niets met technologie te maken heeft, brengen storingen de loyaliteit van uw klanten in gevaar. We leven in een tijdperk waarin bereikbaarheid van een website of webshop, wordt beschouwd als een nutsvoorziening die er altijd is, zoals elektriciteit of water.

Geen verspilde tijd

Serviceonderbrekingen kosten tijd. In het geval van downtime, verliezen klanten tijd met het proberen u te bereiken. U verliest tijd door heen en weer te communiceren met uw provider totdat het probleem is opgelost, en tot slot gaat er extra tijd verloren aan het opsporen van half afgewerkte bestellingen en problemen van klanten. Verloren tijd resulteert uiteindelijk in verloren productiviteit.

Geen verloren inkomsten

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste punt van allemaal. Een website die uitvalt, maakt uw producten, diensten en uw merk onbereikbaar voor uw (potentiele) klanten zolang de uitval duurt. Klanten zijn niet in staat om uw producten te kopen, u bent niet in staat om uw goederen en diensten te promoten en u verliest geld. Dit hangt natuurlijk af van hoeveel inkomsten uw bedrijf genereert uit online middelen. Een webshop site die 100% afhankelijk is van uptime voor inkomsten lijdt meer dan een bakstenen en mortel winkel.

Betere SEO ranking

Last but not least zal Google merken dat uw website niet bereikbaar is en bestraffen indien dit vaker voorkomt. Hoewel downtime incidenten, zelfs die van een dag, uw website rangschikking waarschijnlijk niet zullen schaden, draagt een hoge uptime waarde wel bij aan een algemene goede SEO score op de lange termijn.

Overtuigd?? WebsiteNu is de beste partner voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dienst aanvragen

Als je het formulier hebt verzonden zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen.