WordPress Website Backup

Onderhoud pagina
WordPress Website Backups

Een WordPress website backup is belangrijk!

Om de continuïteit van uw website te kunnen garanderen, is een WordPress website backup onmisbaar. Bijvoorbeeld backups die gemaakt worden voordat aan het onderhoud begonnen wordt en natuurlijk de dagelijkse backups. Zonder backups kan uw website of webshop in grote problemen komen als uw website gehackt wordt, er een update verkeerd gaat of er om andere redenen iets helemaal verkeerd gaat. Daarom maken wij dagelijks minstens twee backups van uw website of webshop bestanden. Van websites wordt van de WordPress database drie maal per dag een backup gemaakt en van webshops wordt er elk uur een WordPress database backup gemaakt.

Hoe vaak een backup maken?

Hoe vaak er een backup moet worden gemaakt hangt natuurlijk voor een belangrijk deel af van hoe vaak er website inhoud gewijzigd, verwijderd of toegevoegd wordt. Als het om een webshop gaat, is minimaal 4x per dag een backup echt noodzakelijk. Een website waar maar 1 keer per maand iets op gewijzigd wordt zou in principe aan een maandelijkse backup genoeg hebben.

Omdat wij natuurlijk een grote verscheidenheid aan websites en webshops beheren, die door onze klanten zelf aangepast kunnen worden, kunnen wij niet weten wanneer er een wijziging heeft plaatsgevonden. Daarom zijn er voor websites waarvan de inhoud meerdere malen per dag wordt gewijzigd en voor webshops meerdere backups per dag nodig.

Waar worden de backups bewaard?

De backups worden allemaal extern en in de cloud opgeslagen, zodat het altijd mogelijk is om de backup terug te zetten, ook als alle bestanden van uw website door een hacker verwijderd of aangepast zouden zijn. Ook worden er dagelijks backups gemaakt op onze hosting Server.

Hebt u speciale wensen voor uw WordPress website backup?

Het is mogelijk om tot elk uur een backup te maken. U kunt gerust contact met ons opnemen als u hier meer over zou willen weten. U kunt daarvoor het formulier op deze pagina invullen en na ontvangst zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Overtuigd?? WebsiteNu is de beste partner voor uw bedrijf.

Dienst aanvragen

Als je het formulier hebt verzonden zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen.