WordPress Website Hosting

Onderhoud pagina
Snelle webhosting

Website hosting

De meeste ondernemers maken gebruik van websites en blogs om zowel hun bestaande klanten als hun potentiële klanten te bereiken, maar terwijl de meeste ondernemers het nut van het geven van goede informatie op hun website wel inzien, is het kiezen van goede WordPress website hosting vaak iets waar veel minder over na wordt gedacht. De meeste klanten zien webhosting als een noodzakelijk kwaad en kiezen daarom een goedkope oplossing. Helaas is de goedkope oplossing meestal niet de juiste oplossing. De snelheid en betrouwbaarheid zijn een belangrijke factor voor de waardering van uw website of webshop bij Google en de andere zoekmachines.

Wat als u de verkeerde WordPress website hosting kiest?

Als bedrijf is één van uw belangrijkste prioriteiten natuurlijk het maximaliseren van de winst. Als u denkt dat het kiezen van de verkeerde webhosting daar geen negatieve invloed op heeft, dan vergist u zich! Hier zijn een aantal vervelende dingen die kunnen gebeuren als er geen goede WordPress website hosting wordt gekozen:

Verlies van inkomsten door langzame WordPress website hosting

Als uw website of webshop niet goed bereikbaar is of als de pagina’s langzaam geladen en getoond worden, dan zijn uw potentiële klanten meestal niet geduldig genoeg om te blijven wachten totdat een pagina getoond wordt. Erger nog, als u een online winkel hebt, kost het u gewoon geld wanneer uw webshop niet goed en snel bereikbaar is! Een interessant voorbeeld dat dit goed laat zien is het feit dat de website van Amazon eens 40 minuten niet bereikbaar was, waardoor ze ongeveer $ 5.000.000 aan bestellingen misliepen. Uw verlies is waarschijnlijk niet zo groot, maar evengoed loopt u in een dergelijk geval ook inkomsten mis.

Zoekmachine waardering kan lager worden

Uw doel met uw website of webshop is om een hoge waardering in de zoekresultaten te bereiken, zodat klanten u gemakkelijk kunnen vinden. Als uw site vaak, slecht of niet bereikbaar is en zoekmachines op dat moment uw site bezoeken, dan leidt dat tot verlaging van de waardering.

Naast bereikbaarheid is ook de snelheid van de website en webshop van belang. Trage websites leveren ook lagere waarderingen op. Daarom moeten de pagina’s op uw site ruim binnen de 2 seconden geladen kunnen worden. Webshop overzichtspagina’s kunnen en mogen door de grote hoeveelheid gegevens die ze tonen iets langer duren.

Veiligheid en malware-aanvallen

Er bestaat geen 100% oplossing voor het beveiligen van uw website of webshop. Maar een goed webhosting bedrijf zal een back-up van uw gegevens naar een externe server maken en uw site snel kunnen herstellen als uw site is gehackt. Bij ons WordPress Website Beheer wordt er dagelijks, afhankelijk van uw wensen, één of meer back-ups gemaakt op externe servers en wij kunnen u ook helpen met technische ondersteuning, onderhoud en beveiliging. Bij calamiteiten zijn wij 7 dagen per week van 07:00 – 22:00 uur bereikbaar via telefoon en WhatsApp.

Overtuigd?? WebsiteNu is de beste partner voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dienst aanvragen

Als je het formulier hebt verzonden zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen.