WordPress Website Updates

Onderhoud pagina
WordPress Website en Webshop Updates

Waarom dagelijks WordPress website updates uitvoeren

  • Dat de ontwikkelaars één of meer nieuwe functies hebben geïntroduceerd. Ze kunnen de workflow en de gebruikersinterface gebruiksvriendelijker maken, of gewoon verbeteringen in de kwaliteit van de software aanbrengen die het gebruik van de plugin over de hele linie beter en sneller maken. De enige manier om deze veranderingen door te voeren is door een nieuwe update te gaan installeren.
  • De belangrijkste reden dat ontwikkelaars WordPress, plugins en thema’s moeten worden aangepast, is dat de ontwikkelaar beveiligingsproblemen in de software heeft opgelost.

Ervoor zorgen dat uw site veilig en beveiligd is, zou uw allerhoogste prioriteit moeten zijn. De belangrijkste zwakke punten van een WordPress site zijn de plugins. Hoe geweldig ze ook zijn, plugins kunnen met elkaar en met uw thema’s conflicten hebben en ontwikkelaars werken vaak onvermoeibaar om kwetsbaarheden op te lossen en de plugins bij te werken, zodat uw site niet openstaat voor aanvallen.

Verouderde plugins kunnen kwetsbaarheden hebben die kunnen worden gebruikt om de website te hacken. Het up-to-date houden van alle gebruikte onderdelen van de website, is een van de beste manieren om uw site online te houden en te laten werken zoals het hoort.

WordPress website updates zijn daarom een belangrijk onderdeel van het WordPress website onderhoud.

WordPress website updates doen wij voor u

Wij van WebsiteNU zorgen er voor dat alle onderdelen van uw website of webshop dagelijks gecontroleerd worden op kwetsbaarheden en/of updates.

Kwetsbaarheden en nieuwe functies worden, direct als ze ontdekt worden, door ons geüpdatet zodra wij er op kunnen vertrouwen dat er geen fouten in de nieuwe versies zitten. Dit is meestal binnen 1 dag duidelijk.

Als je zelf updates op je website of webshop wil uitvoeren, zorg dan altijd voor dat je een backup maakt voordat de updates worden uitgevoerd. Het kan namelijk gebeuren dat de website of webshop niet goed- of helemaal niet meer werkt.

Dienst aanvragen

Als je het formulier hebt verzonden zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen.