Wie zijn wij?

WebsiteNU is gevestigd Lelystad en is gestart in 2011. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites en webshops. De keuze voor WordPress is heel bewust gemaakt, omdat WordPress zeer geschikt is om betaalbare en professionele websites en webshops te ontwikkelen.

Daarbij komt dan ook nog het feit dat WordPress het meest gebruikte en best ondersteunde CMS (Content Management System) ter wereld is. Op dit moment wordt WordPress gebruikt door ongeveer 33% van alle websites in de wereld, waaronder eenvoudige blogs tot en met websites van grote bedrijven.

U bent met WordPress dus nooit gebonden aan bepaalde bedrijven of personen, omdat er altijd betaalbare en goede hulp beschikbaar is.

Bent u ZZP’er, vereniging, stichting of particulier?

ZZP’ers, verenigingen, stichtingen en particulieren bieden wij de mogelijkheid om ook een betaalbare WordPress website of webshop te hebben.

Als uw bedrijf in één van deze categorieën valt, dan krijgt u 20% korting op de normale prijs.

Voor ZZP’ers en stichtingen hebben wij het kamer van koophandel nummer nodig, als u voor deze mogelijkheid in aanmerking wilt komen.

Zie de prijslijst.

Alles in één pakket!

Wij kunnen u ook een alles in één pakket bieden inclusief domeinnaamregistratie, webhosting, een WordPress website of webshop, beveiliging tegen hackers, dagelijkse back-ups en het up-to-date houden van uw website omgeving.

U bent dan voor al uw website zaken niet meer afhankelijk van verschillende leveranciers, die in de praktijk vaak naar elkaar verwijzen als er eens een probleem is, maar er is één aanspreekpunt waar u uw vragen aan kunt stellen. U bent daardoor verzekerd van een snelle en goede oplossing van eventuele problemen en antwoorden op uw vragen.

Onze uitgebreide en uitstekende service is onze enige reclame!