Responsive Website Design

Geschikt voor mobiele-, tablet – en computerschermen

Weet u dat meer dan 60% van uw website bezoekers dit doen via een mobiele telefoon of tablet?

Daarom is het belangrijk dat uw website op alle apparaten die worden gebruikt om uw website te bezoeken er niet alleen goed uit ziet, maar ook dezelfde inhoud heeft.

Ook moeten de pagina’s op uw website snel  geladen worden, ongeacht het soort apparaat waarmee de website bezocht wordt.

Wij zorgen er voor dat uw website aan deze en andere eisen van Google voldoet, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw website goed zal scoren op vindbaarheid bij Google.

Online reserveren op uw restaurant website

U kunt er voor kiezen om een abonnement te nemen bij een online restaurant reserveringswebsite, maar de kosten daarvoor zijn vaak aan de hoge kant.

Daarom zijn onze restaurant websites altijd inclusief een reserveringsmodule, zodat u daar geen extra kosten voor hoeft te maken.

Als u al een reserveringssysteem heeft dan kunnen wij dit natuurlijk voor u in de website inbouwen. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Boeking formulier
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Sociale media

Maakt u ook gebruik van Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest of andere sociale media? als dat niet zo is dan raden wij u aan om dit wel te gaan doen, want het zal uw restaurant sneller bekend maken

U kunt dan op uw website knoppen laten opnemen die naar deze sociale websites verwijzen of bepaalde pagina’s delen met die sociale media waar u gebruik van maakt.

Aantal pagina’s

De onderdelen en/of pagina’s die elke restaurant website volgens ons minimaal zou moeten hebben zijn de startpagina, de menukaart, het  reserveringsformulier, de contactgegevens, de over ons pagina en een gastenboek.

Deze pagina’s worden allemaal door ons voor u aangemaakt. U levert de teksten en afbeeldingen die wij dan voor u op de website plaatsen.

Wilt u meer of andere pagina’s, wilt u artikelen of een blog op uw website beginnen? Het is allemaal mogelijk zonder extra kosten.

Restaurant website 1

Informatie over restaurant website

Wilt u meer informatie of heeft u speciale wensen over het laten maken van een restaurant website?

Neem dan contact met ons op en wij zullen uw vragen snel en uitgebreid beantwoorden.