Visitor Traffic Real Time Statistics

Statistiek met Visitor Traffic Real Time StatisticsVoor het vastleggen van het aantal bezoekers van uw website en het aantal bezochte pagina’s gebruiken wij de plugin Visitor Traffic Real Time Statistics Pro.

Deze statistieken bieden een eenvoudige en compacte toegang tot het aantal bezoekers en weergaven van de site. Het is privacy-vriendelijk omdat het geen gebruik maakt van cookies of andere partijen.

Er zijn overzichten met de meest voorkomende websites die naar uw website hebben doorverwezen en de bezochte pagina’s op uw website. De periode van het vastleggen van de statistieken en de lengte van de overzichten stel wij voor u in.

Privacy van uw gegevens

Visitor Traffic Real Time Statistics Pro verwerkt en bewaart geen persoonlijke gegevens, zoals bijvoorbeeld IP-adressen. Visitor Traffic Real Time Statistics Pro telt dus het aantal malen dat uw pagina’s bekeken worden en niet door wie uw website wordt bezocht en is daarom 100% in overeenstemming met de Europese richtlijnen en dient als een lichtgewicht alternatief voor andere statistiek services.