Header afbeelding WebsiteNU in Lelystad

WebsiteNU in Lelystad

WebsiteNU in Lelystad is een klein bedrijf dat gestart is in 2011. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites en webshops. De keuze voor WordPress is bewust gemaakt, omdat WordPress zeer geschikt is om betaalbare en professionele websites en webshops te ontwikkelen.

Daarbij komt dan ook nog het feit dat WordPress het meest gebruikte en best ondersteunde CMS (Content Management System) ter wereld is. Op dit moment wordt WordPress gebruikt door ongeveer 33% van alle websites in de wereld, waaronder eenvoudige blogs tot en met websites van grote bedrijven.

U bent met WordPress nooit gebonden aan bepaalde bedrijven of personen, omdat er altijd betaalbare en goede hulp beschikbaar is.

Alles in één pakket!

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons alles in één pakket inclusief domeinnaamregistratie, webhosting, een WordPress website of webshop, beveiliging tegen hackers, dagelijkse back-ups en het up-to-date houden van uw website omgeving.

U bent dan voor al uw website zaken niet meer afhankelijk van verschillende leveranciers, die in de praktijk naar elkaar verwijzen als er eens een probleem is. Er is één aanspreekpunt waar u uw vragen aan kunt stellen. U bent daardoor verzekerd van een snelle en goede oplossing van eventuele problemen en antwoorden op uw vragen.

Onze uitgebreide en uitstekende service is onze beste reclame!