Header afbeelding WebsiteNU in Lelystad

WebsiteNU in Lelystad

WebsiteNU in Lelystad is een klein bedrijf dat gestart is in 2011. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites. De keuze voor WordPress is bewust gemaakt, omdat WordPress zeer geschikt is om betaalbare en professionele websites te ontwikkelen.

Daarbij komt dan ook nog het feit dat WordPress het meest gebruikte en best ondersteunde CMS (Content Management System) ter wereld is. Op dit moment wordt WordPress gebruikt door ongeveer 38% van alle websites in de wereld, waaronder eenvoudige blogs tot en met websites van grote bedrijven.

U bent met WordPress nooit gebonden aan bepaalde bedrijven of personen, omdat er altijd betaalbare en goede hulp beschikbaar is.

Alles in één pakket!

Wij bieden een alles in één pakket waarbij domeinnaamregistratie, webhosting, een WordPress website, beveiliging tegen hackers, dagelijks meerdere back-ups en het up-to-date houden van uw website omgeving zijn inbegrepen.

U bent dan voor al uw website zaken niet meer afhankelijk van verschillende leveranciers, die in de praktijk naar elkaar verwijzen als er eens een probleem is. Er is één aanspreekpunt waar u uw vragen aan kunt stellen. U bent daardoor verzekerd van een snelle en goede oplossing van eventuele problemen en antwoorden op uw vragen.

Onze uitgebreide en uitstekende service is onze beste reclame!