WordPress webhosting moet voldoen aan hoge eisen

WordPress webhostingDe meeste ondernemers maken gebruik van websites en blogs om zowel hun bestaande klanten als hun potentiële klanten te bereiken.

Terwijl de meeste ondernemers het nut van het geven van goede informatie op hun website wel inzien, is het kiezen van goede webhosting vaak iets waar wat minder over na wordt gedacht.

Mijn ervaring is, dat de meeste kleine bedrijven uiteindelijk een verkeerde keuze maken, omdat zij geen rekening houden met hun toekomstige behoeften.

Wat als u de verkeerde webhosting kiest?

Als bedrijf is één van uw belangrijkste prioriteiten natuurlijk het maximaliseren van de winst. Als u denkt dat het kiezen van de verkeerde webhosting daar geen negatieve invloed op heeft, dan vergist u zich! Hier zijn een aantal vervelende dingen die kunnen gebeuren als er geen goede WordPress webhosting wordt gekozen:

Verlies van inkomsten

Als uw site niet bereikbaar is, dan zijn uw potentiële klanten niet in staat om uw producten, diensten, aanbiedingen en artikelen te bekijken. Erger nog, als u een online winkel hebt, kost het u gewoon geld wanneer uw webshop niet bereikbaar is! Een interessant voorbeeld dat dit goed schetst is het feit dat Amazon eens 40 minuten niet bereikbaar was, waardoor ze ongeveer 5.000.000 aan bestellingen misliepen. Uw verlies is waarschijnlijk niet zo groot, maar evengoed loopt u in een dergelijk geval ook inkomsten mis.

SEO Ranking kan lager worden

Uw doel met uw website of webshop is om een hoge rang in de zoekresultaten te bereiken, zodat klanten u gemakkelijk kunnen vinden. Als uw site vaak onbereikbaar is en zoekmachines op zo´n moment uw site bezoeken, dan levert u dat strafpunten op.

Naast bereikbaarheid  is ook de snelheid van de site van belang. Trage websites leveren ook strafpunten op. Daarom moeten de pagina’s op uw site ruim binnen de 2 seconden geladen kunnen worden. Webshop overzichts pagina’s kunnen en mogen door de grote hoeveelheid gegevens die ze tonen iets langer duren.

Veiligheid en malware-aanvallen

Er bestaat geen perfecte oplossing voor het beveiligen van uw website. Maar een goed webhosting bedrijf zal een back-up van uw gegevens naar een externe server maken en uw site snel kunnen herstellen als uw site is gehackt. Zij zullen u ook helpen met technische ondersteuning, onderhoud en beveiliging. Bij calamiteiten moeten ze 24 uur per dag bereikbaar zijn.

De WordPress webhosting van WebsiteNU voldoet aan al deze eisen!