Een WordPress website is een uitstekende keuze

WordPress CMS WordPress bestaat al sinds 2003 en is het meest populaire website en webshop CMS (Content Management System) dat er is. Hieronder de top 10 redenen waarom WordPress zo populair is en waarom u misschien wilt overwegen om WordPress te gaan gebruiken voor de website van uw bedrijf.

1 – Gebruiksgemak

WordPress is eenvoudig te gebruiken en heeft een intuïtieve interface. Het regelmatig toevoegen van nieuwe pagina’s, blogberichten, afbeeldingen, enzovoort is een fluitje van een cent en kan snel worden gedaan. Omdat de technologie zo eenvoudig is, wordt de tijd die wordt besteed aan het bouwen van de website sterk verminderd.

2 – Beheer uw website vanaf elke computer

Een WordPress website onderhouden werkt via de browser. U kunt inloggen vanaf elke computer met internetverbinding en uw website beheren, waar u ook bent.

3 – Programmeren niet vereist maar wel mogelijk

Een WordPress website is een autonoom systeem en het is niet nodig om met HTML, CSS, JAVASCRIPT of PHP te werken. U kunt een nieuwe pagina of blogbericht maken, tekst wijzigen en opmaken, afbeeldingen, documenten, videobestanden, fotogalerijen, enzovoort uploaden zonder dat u extra software nodig heeft.

Wilt u wel met HTML, CSS, JAVASCRIPT of PHP werken? Dan is dat natuurlijk wel mogelijk.

4 – Zoekmachines houden van WordPress Sites

De code achter WordPress is netjes en eenvoudig, waardoor het gemakkelijk is voor zoekmachines om de inhoud van een WordPress website te lezen en te indexeren. Bovendien kan elke pagina, post en afbeelding zijn eigen sleutelwoorden, beschrijving en titel hebben en geoptimaliseerd worden voor specifieke sleutelwoorden, waardoor een zeer nauwkeurige zoekmachine optimalisatie mogelijk is.

5 – U heeft controle over uw site

U hoeft niet meer te wachten tot uw webdesigner eenvoudige aanpassingen aan de inhoud van uw website in orde maakt. Met onze zelf ontwikkelde WordPress beheeromgeving heeft u controle over bijna elk aspect van de website inhoud en kunt u die eenvoudig zelf uitvoeren.

6 – Het ontwerp van uw website is 100% aanpasbaar.

WordPress fungeert als de motor voor uw website. De look and feel van de site kan 100% op maat worden gemaakt zodat uw huisstijl ook op uw website gebruikt kan worden.

7 – Een Blog is ingebouwd

Volledige blogging mogelijkheden zijn ingebouwd en eenvoudig te integreren in de website. Het gebruiken van e-mail abonnementen, commentaar mogelijkheden, en het automatisch toevoegen van de meest recente blogberichten aan andere pagina’s van de website (uw startpagina, bijvoorbeeld) zijn ook eenvoudig in te stellen en helpen om het bereik van uw bedrijf te vergroten en uw site dynamischer en interactiever te maken.

8 – Breid de functionaliteit van uw site uit met Plugins

Wilt u een evenementenkalender, videogalerij, Twitter Feed, Facebook Fan Box, meerdere talen en meer aan uw site toevoegen? WordPress maakt dit mogelijk met plug-ins, waarvan velen gratis of zeer redelijk geprijsd zijn.

9 – Uw site kan groeien naarmate uw bedrijf groeit

Een WordPress website is zeer schaalbaar. U kunt honderdduizenden pagina’s of blogberichten op uw site hebben en de prestaties van de website zal daar niet onder lijden.

10 – Meerdere gebruikers

Als beheerder van een WordPress website kunt u meerdere gebruikers voor de website instellen en aan elke gebruiker toegangsniveaus en -mogelijkheden toekennen.

Kortom, WordPress is een allround systeem waarmee op dit moment meer dan 38% van alle websites in de wereld zijn gemaakt. Het is daarmee het meest gebruikte CMS en elk jaar neem dit percentage toe.

Ook zijn WordPress websites heel betaalbaar. Zie onze prijzen.

:hover