WP Rocket optimaliseert de snelheid van uw website

WP Rocket supe cache

Omdat de snelheid waarmee pagina’s worden getoond in de browsers van de bezoekers meegenomen wordt in de beoordeling van de pagina waardering, is het snel laden van pagina’s dus erg belangrijk!

Pagina Caching

Caching zorgt voor een ultrasnelle laadtijd, essentieel voor het verbeteren van zoekmachine optimalisatie en het verhogen van het aantal bezoekers van uw website. Wanneer WP Rocket wordt inschakelt, wordt de pagina cache onmiddellijk geactiveerd.

Cache vooraf vullen

De cache wordt regelmatig ververst, zodat altijd de laatste versie van de pagina’s in de cache zijn opgenomen. Hierdoor wordt de indexering van uw website door zoekmachines direct verbeterd.

Statische bestanden compressie

WP Rocket vermindert de grootte van de HTML-, JavaScript- en CSS-bestanden op verschillende manieren. Kleinere bestanden zorgen voor een snellere laadtijd!

Afbeeldingen als ze nodig zijn

Afbeeldingen worden alleen geladen wanneer uw bezoeker over de pagina scrolt, zodat een afbeelding in beeld komt. Daardoor wordt de laadtijd van de pagina verbetert, omdat de afbeeldingen pas geladen worden als ze nodig zijn. YouTube, Facebook, Yahoo en andere grote websites gebruiken deze techniek. Nu kan ook uw website dit.

Overige instellingen

Er zijn nog vele andere instellingen mogelijk, maar die kunt u het best overlaten aan uw webdesigner. Die weet als geen ander wat voor uw website de beste instellingen zijn.