Zoekmachine optimalisatie

zoekmachine optimalisatie

Onze zoekmachine plugin is een betrouwbare, toegankelijke, volledig geautomatiseerde en geheel geoptimaliseerde SEO-plugin voor uw website.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie op deze pagina en op WikiPedia.

Zonder advertenties, afleiding en onzinnige functionaliteit levert deze plugin een tijdbesparende SEO-oplossing die echt helpt bij het goed laten indexeren van uw website door de zoekmachines.

Voor u geconfigureerd

Deze plugin biedt een geschikt startpunt aan voor de meeste websites via zijn AI (kunstmatige intelligentie). Er zijn ook meer dan honderd instellingen die u kunt aanpassen.

Slimmer dan alle anderen

Ook heeft deze plugin een ingebouwde AI die let op alles wat WordPress aan bied om uw pagina’s automatisch te optimaliseren. Dit bespaart u veel tijd en maakt het zeer eenvoudig te gebruiken.

Uitzonderlijke ondersteuning

We besteden onze ondersteuning niet uit. In plaats daarvan is de ontwikkelaar van deze plugin, met uitgebreide kennis van de ontwikkeling van hosting, SEO, WordPress, thema’s en plugins, er voor u.

Kwaliteit boven kwantiteit

We richten ons op kwaliteit in plaats van dat we nutteloze functies inbouwen. Dit betekent dat deze plugin sneller presteert, nauwkeuriger is, minder bugs bevat en duurzamer is dan andere vergelijkbare plugins. Het extra voordeel is dat het onwaarschijnlijk is dat uw website gestraft wordt door zoekmachines.

Indexering

Als u dat wilt genereert de plugin automatisch titels en beschrijvingen volgens de richtlijnen van Google en brengt het Google en alle andere verbonden zoeknetwerken automatisch op de hoogte van wijzigingen van uw website door de ingebouwde sitemap.

Sociale Media

De plugin ondersteunt ook de Open Graph-en Twitter Cards-protocollen, dit helpen om uw berichten op te laten vallen wanneer ze op verschillende sociale netwerken worden gedeeld.

Goed overzicht

Op de overzichtspagina’s van uw pagina’s vindt u richtlijnen met kleurcodering. Deze vertellen u hoe u de optimalisatie kunt verbeteren door de kleurcodes met de muis aan te wijzen.